Кога станува збор за иновативни третмани и медицински помагала кои го подобруваат животот, нашите научници и инженерите работат на полето на научни откритија. Фармацевтскиот синџир на вредности ни помага да обезбедиме иновативни третмани и помагала за пациентите на кои им се потребни.

Кристал Троја, Ново Нордиск САД.